Cos cumparaturi

[ ... ] Produse
Finalizeaza comandasmartconsinstal
Cosul este gol.
transport
Centrale Termice ro.ro : Autorizari si verificari tehnice periodice

Autorizari si verificari tehnice periodice GRATUIT pentru echipamentele montate cu noi. Incepanad de la 150 lei pentru alte echipamente

Email Imprimare PDF

PRET AUTORIZARE CENTRALA TERMICA MURALA (CONVENTIONALE SI IN CONDENSARE) = incepand de la 150 lei

InspectionsAutorizare ISCIR
Actele necesare pentru autorizarea de functionare a centralei termice:
-  proces verbal de punere in functiune a instalatiei interioare de utilizare gaze naturale
-  factura achizitie centrala termica  
-  certificat garantie centrala termica

  • -   manual de utilizare centrala termica
  • -   raportul de prima punere in functiune centrala termica (PIF)
  • -  Declaratie de conformitate pentru instalatia de incalzire emis de catre firma montatoare autorizata ISCIR conform PT A1 pentru montaj (procesul verbal de probe la rece)
  • -  copie dupa autorizatia ISCIR a firmei care a instalat centrala termica

Procesul verbal de punere in functiune al instalatiei interioare de utilizare gaze naturale il primiti ca urmare a finalizarii executiei instalatiei de gaze, acesta se face impreuna cu un reprezentant al distribuitorului de gaze naturale si executantul.
Factura de achizitie centrala termica, certificat de garantie, manual de utilizare il primiti de la vanzatorul centralei termice.
Raportul de prima punere in functiune il primiti de la tehnicianul care efectueaza operatiunile respective la finalizarea completa a instalatiei de incalzire, la "prima pornire". Punerea in functiune este de obicei asigurata gratuit de catre comerciantul centralei termice prin centre de asistenta si service abilitate, dar exista si exceptii.
Declaratia de conformitate este procesul verbal de probe la rece pe care il primiti la finalizarea lucrarilor de executie a instalatiei de incalzire. Trebuie insotit de copia dupa autorizarea ISCIR a montatorului.
Autorizarea de functionare a centralei termice este obligatorie conform prescriptiei tehnice A1 ISCIR. Autorizarea se efectueaza de catre societati autorizate ISCIR conform PT A1 pentru autorizatii de functionare.